Næringslivet

BUGNER AV BLOMSTER: Fetterne Cihad Ugur (34) og Feridun Ugur (37) har drevet en frukt- og grøntbutikk i 17 år. Nå har de åpnet en blomsterbutikk like i nærheten. Alle foto: Yana Stubberudlien

Åpnet Blomster Outlet på Kolbotn

Fetterne Cihad Ugur (34) og Feridun Ugur (37) har åpnet en blomsterbutikk i Sentrumsbygget i dag. – Vi ønsker alle velkommen, sier de to.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag 10. oktober feiret den populære søndagsåpne frukt- og grøntbutikken Nor Frukt 17 år siden etableringen i Sentrumsbygget på Kolbotn.

I dag har de åpnet en splitter ny butikk, Blomster Outlet, som ligger bare et steinkast unna, i de tidligere lokalene til bunadsbutikken Larsen Husflid AS.

Blomsterbutikken, som har 140 kvadratmeter å boltre seg på, bugner av alle slags mulige blomster til både inne- og utebruk, alt fra tulipaner, roser og kaktuser til tørkede blomster, blomsterdekorasjoner og kranser.

Også denne butikken skal være åpen hele uken, fra klokken 09:00 til 18:00 mandag til søndag, og mot sommeren blir åpningstiden utvidet ytterligere, ifølge fetterne Ugur.

HØVELBENK SOM BORD: – Vi fikk profesjonell hjelp til å innrede lokalene. Det var en flott og hyggelig dame fra nærområdet som kom med flere tips, sier Cihad Ugur.

– Overveldende vakkert og veldig velkomment

De første kundene som var innom butikken da den ble åpnet klokken 09.00, var strålende fornøyd med både utvalget og prisene.

EN AV DE FØRSTE KUNDENE: Gunn Wesenberg fra Kolbotn likte butikken meget godt og var blant de aller første kundene i butikken.

– Dette er overveldende vakkert og veldig velkomment, sa Gunn Wesenberg (80) fra Kolbotn.

BLE IMPONERT: – Her kommer jeg til å handle mye, sier Ruth Hansen fra Greverud.

Ruth Hansen (64) fra Greverud ble også veldig imponert:

– Dette er en drømmebutikk! Den er helt fantastisk! Det er utrolig koselig her inne, innredningen er nydelig og prisene er flotte. Her kommer jeg til å handle mye. I dag har jeg kjøpt en bursdagsgave, men jeg kommer til å kjøpe noen roser til meg også. De rosene, som de solgte i Nor Frukt, er veldig holdbare og flotte, sa hun.

– En ren blomsterterapi

Meliha Halilcevic (45), som jobber i den andre enden av bygningen, i Apotek 1 Kolbotn, har også funnet sin drømmebutikk.

– Dette blir min favorittbutikk fra nå av! Jeg skulle egentlig kjøpe brød på Coop Prix, men jeg måtte bare stikke innom blomsterbutikken først og ser at her er det mye mer som frister meg, ler 45-åringen fra Kolbotn.

Hun sier at blomsterbutikken ser veldig innbydende og flott ut, og har et stort utvalg av blomstene.

– Dette er jo en ren blomsterterapi! Se på de flotte fargene! Alle de positive sanseinntrykkene vi får av å se på de fine blomstene kan brukes mot depresjon i den kalde og triste tiden, sier Halicevic.

– DRØMMEBUTIKK: – Dette blir min drømmebutikk fra nå av! sier Meliha Halilcevic som er veldig glad i blomster.
STORT UTVALG: Butikken har et stort utvalg av blomster, både inne og ute.
STORE OG SMÅ: Her finner du både store og små planter til enhver smak.
FARGERIKT: Her kan du finne blomster i ulike farger og størrelser.
INNEPLANTER: Du kan velge mellom inne- og uteplanter.

Vær kreativ og lag egen bukett

– På Blomster Outlet kan du alltid få hjelp med å lage en bukett, men du kan også gjøre denne jobben selv om du vil. Plukk de blomstene du vil og pakk dem inn selv uten å betale noe for innpakkingen. Vi har laget et eget hjørne i butikken hvor du kan gjøre alt selv. Dette er et nytt konsept som vi håper faller i smak hos mange av våre kunder, sier fetterne Ugur.

HER KAN DU LAGE EGNE BUKETTER: Om du trenger hjelp og råd, kan dekoratør Radka Bendoba stille opp og lage en bukett for deg.
SNITTBLOMSTER SOM SELGES HVER FOR SEG: Du kan være kreativ og lage en bukett ved å blande ulike blomster.

Foreløpig skal Blomster Outlet betjenes av fire ansatte. Radka Bendoba (38) er en av disse. Hun skal hjelpe deg i tilfelle du trenger hjelp med å komponere en blomsterbukett.

– Jeg har jobbet på Mestergrønn som dekoratør i fem eller seks år før jeg begynte her, sier 38-åringen fra Tårnåsen.

SITTEPLASSER UTE: Butikken har også noen sitteplasser utenfor lokalene.
Powered by Labrador CMS