GIKK HØYT: Prisantydningen på eneboligen på Ingieråsen var 12,5 millioner. Prisen ble betydelig høyere.

Denne eiendommen knuste alle rekorder

Store eneboliger på Ingieråsen nær Kolbotn sentrum har alltid vært ettertraktet, men denne gangen tok interessen helt av.

Publisert

Tidligere denne uken var det visning på Ingieråsen. En enebolig i Rikard Nordraaks vei 10 var lagt ut for salg med en prisantydning på 12,5 millioner kroner.

Frodig hage, usjenert hjørnetomt, gode solforhold, utsikt, fire soverom og kjøkken fra Mobalpa er noen av stikkordene fra prospektet. Huset ble oppført i 1962, og ble påbygget i perioden 1995 til 2005.

Rett ved sentrum

Boligen på litt over 200 kvadratmeter ligger et steinkast fra Ingieråsen skole, og dermed ikke mange minuttene fra Kolbotn sentrum. Tomten er på romslige 1,6 mål, og dette var trolig noe av årsaken til at budrunden endte der den gjorde.

LITE INNSYN: Flott utsyn fra hovedstuen i huset.

Boligen ble solgt av Eiendomsmegler Ola Presterud (24) i Attentus Eiendomsmegling. Han er yngstemann i det lokale meglerfirmaet og fikk sitt meglerbrev tidligere i år etter flere år i firmaet.

I prospektet skriver Presterud blant annet:

«Eiendommen er regulert til boligformål. Kommunen er i disse dager i gang med en ny reguleringsplan for de områder av Ingieråsen som ble fjernet i sist revidering av kommunens småhusplan. Målet med den nye reguleringsplanen er å ivareta den karakteristiske og identitetsskapende bebyggelsen på Ingieråsen.»

UNG MEGLER: Ola Presterud er eiendomsmegler i Attentus Eiendomsmegling på Kolbotn

Steg 4,1 millioner

Med andre ord vil det ikke bli eplehageutbygging på Ingieråsen. Dette skapte tydelig et stort engasjement rundt eiendommen. Etter hva Oppegård Avis erfarer var det ikke mange interessenter med i denne, men de som var der ville gjerne kjøpe.

Da budrunden var over hadde prislappen steget med hele 4,1 millioner og endte på 16,6 millioner.

Huskjøpet ble onsdag registrert i Eiendomsverdi, boligbransjens nettside for boligsalg og statistikk. Etter det Oppegård Avis kan lese ut fra statistikken er det svært få boligsalg i gamle Oppegård om ikke i Nordre Follo som har vært høyere, i hvert fall dersom vi tar bort boliger solgt til utbyggere og noen strandeiendommer på Svartskog/Ingierstrand.

Eiendomsmegler Ola Presterud bekrefter at prisen fra Eiendomsverdi stemmer, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.

Her kan du se flere bilder fra eiendommen i Rikard Nordraaks vei:

KORT VEI: Det er enkel adkomst fra soverommet til badet via skyvedør.
KJØKKENET:
NABOLAGET: Boligen ligger sentralt på Ingieråsen
KORT VEI: Rekordboligen ligger like i nærheten av Ingieråsen skole, og det tar ikke mange minuttene å rusle inn til Kolbotn sentrum.
Powered by Labrador CMS