VANT BILEN: Kjersti Langekjend med loddet som det synlige beviset: Hun vant en BMW i3.

10.000 lodd var til salgs – hun vant bilen

– Jeg klyper meg i armen og lurer på hva jeg har gjort for å fortjene det.

Publisert

Mange sjekket loddene sine da Oppegård Avis publiserte trekningslisten i idrettslagets billotteri mandag denne uken.

Den som trolig fikk den største overraskelsen var Kjersti Langekjend fra Utsiktsveien. Hun stakk av med førstepremien, en BMW i3.

– Det er jo helt fantastisk å vinne en elbil! Jeg klyper meg i armen og lurer på hva jeg har gjort for å fortjene det! Men jeg arrangerer gjerne og tar alltid masse lodd på kakelotterier, kjøper gjerne dopapir og synes det er meningsfylt å støtte idrettslaget, gruppene og lagene, så denne gangen var det vel min tur, sier Kjersti med et stort smil.

Daglig leder Harald Vaadal i KIL synes det er stor stas at vinneren i det første billotteriet ble Kjersti Langekjend.

– Hun har bidratt som frivillig allerede i ung alder og den senere tid hatt sentrale verv i idrettslaget, blant annet som styremedlem i Hovedstyret. At en frivillig person og ildsjel vinner en bil bør vi alle applaudere. Kolbotn IL gratulerer så mye, sier Vaadal.

KIL-jente

Kjersti Langekjend er en ekte Kolbotn-jente fra Sofiemyr. 48-åringen er oppvokst i Utsiktsveien, og bor i dag i barndomshjemmet sammen med Einar fra Askøy, Magnus (18) og Fredrik (15).

BEVISET: Billen ble trukket på lodd nummer 9254. Dette hadde Kjersti.

– Guttene våre har prøvd flere idretter, men har vært og er fortsatt spesielt aktive i fotball. De har også lenge vært med på håndball, og langrenn i Oppegård IL. Fra de var små har de prøvd seg på blant annet allidrett, svømming og tennis. Vi er jo heldige som har så mange muligheter i nærområdet vårt!

Kjersti forteller at hun er vokst opp i en familie som alltid har vært engasjert i idrettslaget.

– Jeg har alltid vært stolt av å være en del av Kolbotn idrettslag, de tilbudene idrettslagene i kommunen har og det fellesskapet og kulturen som et aktivt idrettslag skaper.

– Bodde i hallen

Selv ble hun medlem allerede som 4-åring.

– Det begynte med turning, og mamma Turid var med som trener. Jeg har svømt, prøvd fotball i cirka 14 dager, men det var håndballen som ble min store lidenskap i barne- og ungdomsårene. Vi var en sammensveiset gjeng (P72), med engasjerte og trygge foreldretrenere som ga oss mange gode opplevelser, seire, turer og utfordringer! Å «vokse opp» i Sofiemyr-hallen på 80-tallet, i håndballgruppas storhetstid, kan nesten ikke beskrives. Vi bodde i hallen, og herrenes 1. divisjonskamper var legendariske, det kokte, forteller Kjersti.

DEN GANG DA: Kjersti Langekjend har sendt oss dette bildet fra gamlelaget i sin storhetstid. Kolbotn J1972, her som P14 1. lag. Laget var kretsmestere som P12 og bestod av en veldig sammensveiset gjeng med jenter, og med veldig dedikerte trenere i Ingjerd og Erik Kalland. Jentene presenteres her med pikenavn! Bak f.v: Linda Furu, Vibeke Skogsberg, Anne Kalland, Christines Hvidsten, Camilla Stensrud, Majken Heggelund, Ingjerd Kalland Foran f.v: Hege Moen, Stine Bye, Kjersti Langekjend, Anne Kristine ”Anki” Grude, Line Nicolaisen, Birgitte Knutsen

Hennes pappa Knut var brytegutt som barn og engasjert både som lokalpolitiker og leder av håndballgruppa som voksen.

– Han var med å realisere utbyggingen av anlegg, for å skape gode muligheter for breddeidretten. Mamma var med søsteren min, Elisabeth i svømmehallen, som trener og dommer, også lenge etter at vi barna var ferdige med idretten. Hun har også vært medlem av hovedstyret i Kolbotn IL i mange år, og er æresmedlem. Så Kolbotn IL er ikke bare et idrettslag for meg, det er en del av «dna’et» i familien og i «Kolbotn-bygda» vår!

– Mange hadde fortjent en bil

Å vinne elbilen i idrettslagets billotteri passet helt perfekt for Kjersti og familien.

– Jeg har en gammel traver av en elbil som har vært uvurderlig for familien for at mannen min skulle kunne rekke å være trener, for å få barna og deres lagkamerater til treninger og kamper. Å kunne bytte ut den gamle (som jeg ikke kan ha varme i fra oktober til mai for å ha rekkevidde nok) med en splitter ny BMW I3 er helt magisk! Jeg hadde så lyst til å vinne den bilen, tok mange lodd og jammen vant jeg og familien! Det passer jo også ekstra godt nå fordi vi hadde et uhell med familiebilen på glatta på fjellet i helgen og den nok blir stående hos Bilia Follo til reparasjon en stund fremover, sier Kjersti, som samtidig benytter anledningen til å takke.

– Takk til alle frivillige trenere, og andre engasjerte foreldre i styre og stell, som står på om det er aldri så kaldt eller trangt om plassen for at mine og andres barn skal få et så godt tilbud som mulig i Kolbotn IL. Det er mange som hadde fortjent en bil, sier Kjersti Langekjend.

Powered by Labrador CMS