SOLGT: Den gamle eneboligen på den store tomten blir nok revet når den nye eieren overtar. Eiendommen på toppen av Rikeåsen ble solgt for 25,5 millioner kroner.

Eiendommen i Fjellveien knuste alle rekorder

Men det var ikke huset fra 1926 som sendte prisen til værs.

Publisert

Nylig ble Fjellveien 24 på Kolbotn lagt ut for salg til en prislapp på 18 millioner kroner. Huset på tomten ble oppført i 1926, og ble senere pusset opp.

Likevel var det nok heller tomten på litt over 2,3 mål som trakk interessenter til Rikeåsen, og den trakk tydeligvis mange.

Oppegård Avis har vært i kontakt med flere profesjonelle aktører innen eiendomsbransjen. Flere bekrefter at de fulgte med på utviklingen, men hoppet av da budene begynte å øke kraftig.

– Gikk høyere enn antatt

Oppegård Avis har fått bekreftet at eiendommen ble registrert solgt 27. mai. Prisen for eiendommen endte til slutt på 25,5 millioner kroner.

BEKREFTER SALGET: Eiendomsmegler Truls Myrbråten sier eiendommen i Fjellveien gikk høyere enn først antatt.

Eiendomsmegler Truls Myrbråten i Foss & Co gjennomførte salget sist uke.

– Det var mange i budrunden, og den gikk høyere enn antatt. Hvem som har kjøpt kan jeg dessverre ikke kommentere, sier Myrbråten til Oppegård Avis.

Oppegård-rekord

Etter det Oppegård Avis vet kan en utvikling av eiendommen gi to nye tomannsboliger, eventuelt tre nye eneboliger. I prospektet ble eiendommen omtalt som solrik og med fantastisk utsikt.

Med prislappen på over 25 millioner satte eiendommen i Fjellveien dermed ny rekord for omsetting av privateiendom i tidligere Oppegård kommune. Den gamle rekorden ble satt for bare noen uker siden da den såkalte Exit-villaen på Svartskog ble solgt for 22,2 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS