HOPP I HAVET: En dag eller tre på Ingierstrand er deilig nå på sommeren.

Sommertips i Oppegård

Sliter du med å finne på lokale akitivteter i sommer? Her er tre tips fra vår yngste og ferskeste reporter, Daniel M. Saxlund.

Publisert Sist oppdatert

Nå som sommeren er her og landet åpner opp så smått igjen, er det nok mange som lurer på hva man egentlig skal gjøre i sommer. Det er dessuten fortsatt mange som ikke ønsker å reise utlenads i sommer, så derfor må man være litt ekstra kreativ med lokale planer til sommer.

Her har du noen lokale tips til hva du kan gjøre i løpet av sommeren i Oppegård.

Nok av strender

SVABERG: På Bestemorstranda er det ofte litt mindre folk enn på Ingierstrand og er paradis for deg som liker svaberg.

Vi vet alle at når det er sommer så må man bade, og heldigvis har Oppegård mer enn nok av strender. Når det begynner å bli ordentlig varmt kan det være veldig greit å ha en strand i nærheten som man kan dra til for å kjøle seg ned.

Ingierstrand er den aller mest populære i vår kommune om sommeren, et flott sted å være og veldig familievennlig med sandstrand til barna og stupetårn til de eldre. Et annet godt alternativ er Bestemorstranda, spesielt for de som foretrekker svaberg.

Være kreativ med BUA

Til de som vil være litt mer aktive i sommer, så har vi et alternativ til dere og. BUA har utlån av alt mulig som hjelper deg å være aktiv. Telt, kanoer, sekker, primuser, sko, skateboard etc.

Vi anbefaler deg å ta turen til BUA og se selv. Kanskje vil utvalget inspirere deg til å finne på ting på sparket.

MYE KULT: I BUA er det mye gøy utstyr å låne. Ta en tur og se hva de har å tilby deg.

BUA finner du ved biblioteket på Kolben og den er åpen i de samme åpningstidene som biblioteket. Her er det enkelt å finne det du vil ha for en aktiv sommer.

Og hvis du er lei av å gå, kan du også låne både sykler og sparkesykler på BUA.

Stolpejakt og flotte gåturer

Hvis du er interessert i å se mer av Oppegård, da er Stolpejakten noe for deg. En enkel app der du skal lete etter stolper som er plassert rundt om i kommunen og resten av landet. Appen gir deg tilgang til et kart som viser deg hvor disse stolpene er, så er det opp til deg å finne dem, og få deg en liten gåtur i tillegg. Plassering av stolpene gjør at du i løpet av turen får du se mange steder i Oppegård du kanskje aldri har sett før.

Så hvis du er usikker på hva du skal gjøre i sommer, har du her tre flotte eksempler med ting du kan gjøre i Oppegård. Så finn fram badehåndkle, lån et telt eller to og last ned Stolpejakten-appen, og få en flott sommer.

STOLPEJAKT: Nesten like gøy som skattejakt, og en flott måte å få se mer av Oppegård på.
Powered by Labrador CMS